Betingelser og vilkår for handel i vår nettbutikk
Betaling
Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK og er inkludert mva. Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss.
Vi har to betalingsalternativer
Betalingen foregår gjennom DIBS, betal med visakort/kredittkort eller velg faktura/delbetaling. Faktura vil bli sendt til den epostadressen du registrerer hos oss.

Ordre
Mottatt ordre er bindene. Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.
Din ordre vil bli behandlet innen to virkedager etter at du har bestilt. Skulle en eller flere av varene være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdningen, vil du bli kontaktet av oss.

Bytting
Ta kontakt med oss om det skulle være behov for å bytte til en annen størrelse, kunden dekker selv portokostnader.

Feil/skade ved levering
Ta kontakt med oss så snart som mulig, ta bilde av eventuelt skadet pakke før den åpnes.

Uavhentede pakker
Om pakken ikke hentes på postkontoret og kommer i retur til oss, vil du bli belastet med et gebyr på 250kr.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved tingen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Denne fristen for å reklamere kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen.

Før vi sender avgårde varene, sjekker vi at de er i orden, hele og fine.
Generelt er det 2 års reklamasjonstid i Norge, men dette gjelder ikke normal slitasje ved bruk. Kunden plikter seg å gi oss tilbakemelding så snart en feil på varen, oppdages.

Angrefrist
Etter forbrukerkjøpsloven har du full angrerett i 14 dager etter du har mottatt bestillingen din. For henting i butikk er angreretten 5 dager etter bestillingen din er registrert og du har fått beskjed om at pakken er klar til henting.
Vedlagt følger angrettskjema som må fylles ut. Ved retur må varen være ubrukt, merkelapper må være på og sendes tilbake i sin originale embalasje
Kunden dekker selv porto ved retur. Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Dette gjelder øredobber, strømpebukser og lignende.

Forbehold
Vi tar forbehold om at
- varen kan være utsolgt
- farger kan avvike fra virkeligheten
- skrivefeil
- avvik kan forekomme, vårt lager reguleres elektronisk og deles med butikk.

Pass på at du oppgir korrekt telefonnummer og epostadresse. Om du ikke har mottatt epost fra oss, sjekk om den kan ha havnet i søppelposten.

Om du har noen spørsmål, ta kontakt på nettbutikk@ingvarda.no