Om oss

Farmor Ingvarda åpnet i 2007, i et koselig lite lokale i Rådstugata i Ålesund sentrum. Ønsket var å tilby klær og leker til barn av høy kvalitet. I 2009 flyttet vi over til Ålesund Storsenter, og etter hvert ønsket vi å ha klær som vi voksne ville ha. Litt etter litt utvidet vi butikken og utvalget av både leker, klær til barna og klær til damer økte. 
Så vi trengte mere plass, og klær og tinga til damene fikk sin egen butikk. 
Vi tilbyr et godt utvalg av kjente merkevarer av høy kvalitet, unike og flotte plagg og tilbehør.
Følg oss på Facebook og Instagram, her legger vi gjevnlig ut nyheter, inspirasjon, konkurranser og masse annet gøy og inspirerende. Har du kjøpt noe av oss, tagg oss gjerne, for vi elsker å se kundene våres i klær og tilbehør fra oss!

Historien bak navnet
De va en gang ei farmor som het Sigrid Ingvarda. Ho va farmora mi. Trine si farmor. I leiligheta la me an Pella-bestn bodde ho. Ho va ei nydeli farmor med isblå øyne og røe lebestift-leppe og svarte kajal-bryn. Ho farmor va steika go på å spille kronespill på sånne ekte kronespill-automata, me sånn god lyd me grønn bak- grunn. Dei aller beste kronespilla fant vi på den røde kafeen på Ørskogfjelle og på kroa i Valldalen. Da kjørte vi tur enten i den blå Chrysleren eller den gule Datsunen til an Pella-bestn. Det va så mange fine ting me ho farmor. Ho hadde dei største sol- brillene e hadde sett og ho va den høyeste i heile verden, mest fordi ho hadde så høye sko. Det var godt å være barn med ei slik farmor. Og no håpe e at at mange nye barn kan få mykje glede me klær og leike fra ho Farmor Ingarda i Ålesund.


 Stor og fin butikk!